🌼 Nytt kapitel för Ulla Jacobsson finstickade kläder! 🌼

🌼 Nytt kapitel för Ulla Jacobsson finstickade kläder! 🌼

Hej alla,

Vi, Petra och Fredrik, är både stolta och glada att meddela att vi nu tar över driften och ansvaret för Ulla Jacobsson Kläder och den finstickade kollektionen. Den tidigare underentreprenören har överlämnat stafettpinnen till oss, och vi ser detta som en ära. Vårt sortiment är brett och varierat: från finstickade capes och ponchos till mjuka sjalar, alla tillgängliga i över 70 olika färgnyanser. Detta gör dem perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är vardag eller fest. En särskild favorit som förtjänar extra uppmärksamhet är vår Ella cape, som har förtrollat kvinnor världen över. Som ansvariga för den finstickade kollektionen ser vi fram emot att bygga vidare på Ullas arv samtidigt som vi adderar vår personliga touch. Vi vill också ta tillfället i akt och tacka Ulla och Bengt för deras förtroende och värdefulla kunskap.

Ulla Jacobsson Finstickade kläder och stora favoriten Ella Cape i många färger

Ella Cape i vacker turkos färg av Ulla Jacobsson finstickade kläder.

Ulla Jacobsson Design Kläder - Fortsatt under Ulla Jacobssons egna regi

Det anrika varumärket Ulla Jacobsson Kläder, grundat av Ulla Jacobsson och Bengt Åhman, bär på en rik historia. Ulla, som är mycket mer än bara namnet bakom märket, inledde sin karriär inom mode under 60-talet. Hon började med studier vid Tillskärarakademin i Stockholm och fortsatte sedan vid NK:s Textilkammare. Ulla fortsätter att designa sina kläder under eget varumärke, och ni kan upptäcka hennes klassiskt stilrena och vackra kollektion här: https://www.designullajacobsson.se.

Ulla Jacobsson Designkläder

Vi ser framemot denna resa tillsammans med er!

Vi ser fram emot att dela denna resa med er, våra fantastiska kunder och återförsäljare, både de vi känner sedan tidigare och de som vi kommer att lära känna. Om ni har några önskemål om nya färger, modeller eller kanske till och med några gamla favoriter ni vill se tillbaka – tveka inte att höra av er. Er erfarenhet och önskemål betyder mycket för oss.

Och glöm inte att anmäla er till vårt nyhetsbrev! Där kommer ni att få tillgång till exklusiva erbjudanden, senaste nytt, tips och inspiration. 

Varmt välkomna till nästa kapitel av Ulla Jacobsson Finstickade kläder!
Med varmaste hälsningar,
Petra Shara Stoor och Fredrik Fernlund 💜
Taggar: Nyheter

Lämna en kommentar:

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras