Höstens Favvoval med Ella Capes - Färgstarkt, Mysigt och fina val för kyliga Dagar

Höstens Favvoval med Ella Capes - Färgstarkt, Mysigt och fina val för kyliga Dagar

Hösten draperar oss i sitt färgglada täcke med löv som färgar våra gator, skogar och parker i varma toner av rött, orange och gult. Kylan kryper sakta men säkert närmare, och vi börjar leta i våra garderober efter det där extra lagret som både kan värma oss och göra oss stilfulla under de krispiga dagarna och kyliga kvällarna. Nu är tiden för vår Ella Cape här! 

Ulla Jacobsson Ella capes I färgerna Apelsin 11 och Saffran 13

Denna säsong lyfter vi fram fyra av våra vackra nyanser i Ella Cape-kollektionen:

🍂 Ljusgul 029, Ljusgrön 034, Apelsin 011 & Saffran 013 - En Palette av Höstens Färgrikedom 🍂

Med nyanser som sträcker sig från den subtila och mjuka ljusgula 029 och ljusgröna 034, till de livfulla och upplyftande apelsin 011 och saffran 013, erbjuder våra Ella Capes en bred färgpalett som kompletterar höstens naturliga skönhet och varma toner.

🌟 Ett specialerbjudande på dessa fyra färger 🌟

Fram till den 8:e oktober 2023 får du 15% rabatt på de fyra nämnda nyanserna av vår Ella Cape. Använd kod: ELLA15 vid kassan när du handlar någon av dessa fyra nyanser och omge dig själv med värme och stil eller dela med dig och ge bort en Ella Cape som gåva till någon du tycker om. Ulla Jacobsson Finstickade kläder ljusgrön och ljusgul

🍃 Styla med Säkerhet och Elegans 🍃

Kombinera dessa capes med dina favorithöstkläder, från mysiga stickade tröjor till robusta byxor och stövlar. Oavsett om du väljer de mildare tonerna för en subtil, sofistikerad look eller de djärva, för att göra ett statement, har Ella Capes något för varje stil och tillfälle.

Välkommen vackra höst! 

Ulla Jacobsson Finstickade capes som sjalar.

Ella capes I färgerna ljusgrön och ljusgul från Ulla Jacobsson Kläder

Lämna en kommentar:

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras