Ulla Jacobsson finstickade kläder - almirasjalar i olika vackra färger som hänger på en bro och modellen bär almira sjal i färgen gråblå nummer 18.

Färger, stil och personlig service – Välkommen till Ulla Jacobsson Finstickade Kläder

Här på Ulla Jacobsson Kläder jobbar vi ständigt med att fotografera och uppdatera vår webshop med bilder på alla våra plagg i de många vackra färger som finns. Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att kunna se hur varje nyans ser ut i verkligheten, och vi gör vårt bästa för att underlätta valet. Om du någonsin är osäker på färgen, tveka inte att höra av dig – vi finns här för att hjälpa till!


Almira sjal från Ulla Jacobsson kläder i färgen lavgrön nr 16

Almirasjal från Ulla Jacobsson Kläder i färgen lavgrön nr 16

 

Nu när det blir kyligare är tiden perfekt för att lägga till en mysig accessoar. Vår Almira-sjal är en stor favorit bland våra kunder, och den är ett enkelt sätt att piffa till en outfit med lite färg. Den kan verkligen skapa en ny känsla i garderoben och ge nytt liv till de kläder man redan har.

Almirasjal från Ulla Jacobsson Kläder i färgen solgul nr 110

Almirasjal från Ulla Jacobsson Kläder i färgen solgul nr 110

Vårt huvudlager och kontor ligger i den lilla byn Vattlång i norra Hälsingland, där vi omges av naturens skönhet som ofta inspirerar oss vid fotograferingar. Vi är ett litet team som arbetar med omtanke och kärlek för varje detalj – från att sy många av våra finstickade kläder i ateljén till att packa dem för leverans.

Vi erbjuder personlig kundservice och tidlösa, färgglada plagg som packas och skickas med omsorg från Hälsingland. Välkommen att upptäcka vår kollektion, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp!

Almirasjal från Ulla Jacobsson Kläder i färgen rödbrun nr 26

Lämna en kommentar:

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras