Fynda bland våra utvalda färger!

Fynda bland våra utvalda färger!

Små överraskningar lite här och där – Fynda några av våra färger till nedsatta priser!

Vi älskar att ge våra kunder små överraskningar! Då och då hittar ni några av våra produkter till nedsatta priser i specifika färger som vi valt ut för stunden – kanske en nyans du inte tänkt på tidigare, eller en som du länge velat prova men inte tagit steget. Vi vill inspirera dig att våga prova något nytt, och när du ser ett rabatterat pris är det vårt sätt att ge dig en liten extra gåva och ett förmånligare pris. Kanske hittar du din favoritfärg i en ny modell som du ännu inte provat!

Just nu kan ni fynda fina färger bland våra modeller Sally tubsjal, Lebar poncho med ärm och Biasa-koftan! Kanske fyndar du nu just den färg du funderat på tidigare – ta chansen och prova den nu när priserna är nedsatta. Ni kommer att se vilka färger som är rabatterade när ni klickar er igenom färgvalen på plaggen. 



Rabatterna kommer att vara lite av en överraskning – vi varierar färger och modeller lite nu och då. Observera att rabatterna endast gäller för de specifika plagg och färger vi har valt ut, så samma färg men på en annan modell kan fortfarande vara till ordinarie pris. Om du ser en färg på en viss modell till nedsatt pris – passa på! Rabatten kan ändras när vi väljer nya färger att ge ett extra bra pris på. Som sagt, små överraskningar här och där!

Behöver du hjälp att välja färg? Hör av dig – vi hjälper gärna till!

Färgglada kramar från oss på Ulla Jacobsson Kläder 

Lämna en kommentar:

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras