Mer kärlek i Februari från Ulla Jacobsson Kläder 🩷

Mer kärlek i Februari från Ulla Jacobsson Kläder 🩷

Många av oss går nu i längtans tider, väntandes på våren och sommaren när vintern känns alltför lång och kall. I dessa stunder kan ett inslag av färgglada plagg och accessoarer verkligen lyfta stämningen. Hos Ulla Jacobsson Kläder tror vi att lite extra färg och värme kan göra underverk för både humör och välbefinnande. Därför sträcker vi ut firandet av Alla Hjärtans Dag till att omfatta hela februari, och inbjuder färg och värme att förgylla varje dag i månaden. Vår finstickade kollektion av varma och mysiga plagg – från capes och ponchos till koftor – är här för att bli din personliga kärleksgåva till dig själv denna månad.

En Gåva från Oss till Dig

För att göra din februari ännu ljusare, gladare och färgstarkare, bjuder vi in dig som läser denna bloggpost att ta del av en speciell överraskning. Använd koden KÄRLEK20 vid kassan för att få 20% rabatt på ditt köp genom hela februari. Klä dig i kärlek och värme, och låt de mest upplyftande färgerna lysa upp dig, din outfit och din dag. Handla dina finstickade favoriter oss på Ulla Jacobsson Kläder och välj ut något som inte bara värmer kroppen utan också hjärtat och själen.

Kramar Petra 
Ulla Jacobsson Kläder

Vackra Ulla Jacobsson Designkappor i Vadmal kombineras med färggranna och härliga Almira sjalar i färgerna röd 42, Fuchsia 104 och Buteljgrön 102. Kapporna finns snart till salu i vår webshop men vill du veta mer om dom redan nu, kontakta sales@ullajacobsson.se

Fina förvaringspåsar i Organza som skyddar och tar hand om dina finstickade plagg hittar du under fliken "tillbehör".  Påsarna finns i en mängd olika färger och storlekar.

Kommentarer (1):

Kristina Simonsson den

Jag har flera halsdukar men nu skall jag beställa en kofta till kyliga sommarkvällar. Skall bli så roligt. Färgerna är så underbara och plaggen är så sköna att bära så dom ger begär efter flera.
Hälsningar Kristina Simonsson

Lämna en kommentar:

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras