Färgkarta - Sätt färg på din garderob med Ulla Jacobsson

Upptäck hela vår färgvärld med denna digitala färgkarta, skapad för att väcka inspiration och visa dig de vackra färgerna vi erbjuder i vårt klädsortiment.

Dessa bilder ger dig en förhandsvisning och vi har försökt komma så nära verkligheten som möjligt, men tänk på att den faktiska nyansen kan variera lite, beroende på det finstickade materialets natur och din skärms inställningar.

Om du känner dig det minsta osäker eller söker efter det där lilla extra som passar just dig, tveka inte att kontakta Petra, vår färgspecialist, för en personlig  guidning och färgrådgivning.

Ibland faller man pladask för en färg som inte är tillgänglig för tillfället för den modell man önskar. Dina personliga färgval är viktiga för oss! Berätta gärna vilka nyanser du skulle vilja se på våra plagg, så ska vi göra vårt bästa för att försöka göra dem tillgängliga i framtiden.

Varmt välkommen till en värld fylld av färg hos Ulla Jacobsson, där dina önskemål inspirerar oss att ständigt förnya vårt sortiment.

Önskar du personlig Färgrådgivning?

Behöver du hjälp med val av färger på våra plagg eller hur du ska matcha dina färger?

Kontakta Petra så hjälper hon dig.

Färgkarta med inspiration

Vi har en bred färgpalett med över 80 färger i vårt sortiment av finstickade Sjalar, Capes, Koftor och Ponchos!

001 - Svart

Klassiskt som natten, en tidlös och sofistikerad nyans som för tankarna till elegans och mystik, perfekt för en stil som aldrig går ur tiden.

002 - Marinblå

Marinblå är en stilig klassisk färg som aldrig går ur tiden. Den representerar djupet av havet och ger en sofistikerad touch till din stil.

003 - Isblå

Kyligt och fräscht som en vintermorgon, en uppfriskande och lugnande nyans som för tankarna till klarhet och renhet, perfekt för en fräsch och luftig stil.

004 - Turkos

Livlig och lekfull som exotiska hav, en kreativ och energisk nyans som för tankarna till äventyr och glädje, perfekt för en livlig och färgstark stil.

005 - Vinröd

Elegant och förföriskt, vinröd ger en djup och rik ton till din look. Perfekt för att addera en touch av lyx och värme, särskilt under de kallare årstiderna.

006 - Chili

Het som en eldig krydda, en stark och passionerad nyans som för tankarna till intensitet och värme, perfekt för en energisk och modig stil.

007 - Klarröd

Varm som en flammande låga, en livlig och intensiv nyans som för tankarna till passion och energi, perfekt för en vågad och livfull stil.

008 - Persika

Mjuk och feminin, persika är en färg som ger en subtil och romantisk känsla till din stil.

009 - Mocka

Jordnära och elegant, mocka ger en naturlig och avslappnad touch till din look. Använd som en neutral bas eller för att addera en touch av värme till din outfit.

010 - Sand

Lugnande och avslappnad, sand är en färg som ger en mjuk och naturlig känsla till din stil. Den är perfekt för att skapa en avslappnad och strandinspirerad look, särskilt under de varmare månaderna.

011 - Apelsin

Livlig och energisk, apelsin är en färg som drar blickarna till sig. Den ger en glad och lekfull touch till din stil och är perfekt för att addera en pop av färg till även de enklaste outfits.

012 - Ljusaprikos

Fräsch och söt, ljusaprikos är en färg som ger en mild och feminin touch till din look. Den fungerar perfekt för att skapa en romantisk och vårig atmosfär, särskilt under de soliga dagarna.

013 - Saffran

Varm och exotisk, saffran är en färg som utstrålar rikedom och lyx. Den ger en djärv och intensiv touch till din stil och är perfekt för att skapa dramatiska kontraster eller för att addera en touch av orientalisk mystik.

014 - Mörklila

Elegant och förförisk, mörklila ger en djup och mystisk ton till din look. Den är perfekt för att skapa en sofistikerad och dramatisk atmosfär, särskilt under de svalare månaderna.

015 - Lupin

Mjuk och drömsk, lupin är en färg som ger en romantisk och poetisk känsla till din stil. Den fungerar perfekt för att skapa en mjuk och feminin atmosfär, särskilt under de ljumma vårkvällarna.

016 - Lavgrön

Frisk och energisk, lavgrön är en färg som ger en uppfriskande och livlig touch till din look. Den är perfekt för att addera en naturlig och organisk känsla till din stil, särskilt under de soliga dagarna.

017 - Olivgrön

Olivgrön är som en stillsam promenad genom skogens grönskande lövverk. Den ger en känsla av lugn och harmoni, och en subtil touch av äventyr. Den mjuka nyansen av olivgrön smälter sömlöst in i varje garderob och ger en naturlig elegans till varje outfit.

018 - Gråblå

Sval och sofistikerad, gråblå är en färg som ger en lugn och elegant känsla till din stil. Den fungerar perfekt för att skapa en minimalistisk och modern atmosfär, särskilt under de molniga dagarna.

019 - Vit

Ren och tidlös, vit är en färg som utstrålar enkelhet och elegans. Den är perfekt för att skapa en fräsch och stilren look, oavsett tillfälle eller årstid.

020 - Tuggummirosa

Söt och lekfull, tuggummirosa ger en ungdomlig och feminin touch till din stil. Den är perfekt för att addera en pop av färg och glädje till din look, särskilt under de ljumma vår- och sommarkvällarna.

021 - Grönturkos

Frisch och livlig, grönturkos är en färg som för tankarna till tropiska stränder och klarblått vatten. Den ger en uppfriskande och energigivande touch till din stil och är perfekt för att addera en exotisk touch till din look.

022 - Mintgrön

Fräsch och svalkande, mintgrön är en färg som ger en lugn och avslappnad känsla till din look. Den fungerar perfekt för att skapa en mjuk och harmonisk atmosfär, särskilt under de varmare månaderna.

023 - Granit

Elegant och modernt, granit är en färg som ger en sofistikerad och minimalistisk touch till din stil. Den är perfekt för att skapa en ren och stilren look, särskilt när du vill ha en diskret men elegant känsla.

024 - Amarant

Djärv och dramatisk, amarant är en färg som drar uppmärksamhet. Den ger en intensiv och passionerad touch till din look och är perfekt för att skapa en stark och självsäker atmosfär.

025 - Jeansblå

Avslappnad och tidlös, jeansblå är en färg som ger en klassisk och ungdomlig touch till din stil. Den fungerar perfekt som en bas i vilken outfit som helst och är perfekt för att skapa en avslappnad och ledig look.

026 - Rödbrun

Rödbrun är som färgen på ett varmt höstlöv som dansar i vinden. Den ger en känsla av varm och jordnära elegans, perfekt för att skapa en atmosfär av komfort och trygghet. Med sina rika toner av rött och brunt ger denna nyans en subtil men distinkt touch till din stil.

027 - Rosa

Rosa är som en öm, drömlik skymning som målar himlen. Den ger en känsla av mildhet och lekfullhet. Med sina mjuka toner av rosa tillför denna nyans en subtil men varm touch till din stil.

Önskar du personlig Färgrådgivning?

Behöver du hjälp med val av färger på våra plagg eller hur du ska matcha dina färger?

Kontakta Petra så hjälper hon dig.