đŸŒŒ Nytt kapitel för Ulla Jacobsson finstickade klĂ€der! đŸŒŒ

đŸŒŒ Nytt kapitel för Ulla Jacobsson finstickade klĂ€der! đŸŒŒ

Hej alla,

Vi, Petra och Fredrik, Àr bÄde stolta och glada att meddela att vi nu tar över driften och ansvaret för Ulla Jacobsson KlÀder och den finstickade kollektionen. Den tidigare underentreprenören har överlÀmnat stafettpinnen till oss, och vi ser detta som en Àra. VÄrt sortiment Àr brett och varierat: frÄn finstickade capes och ponchos till mjuka sjalar, alla tillgÀngliga i över 70 olika fÀrgnyanser. Detta gör dem perfekta för alla tillfÀllen, oavsett om det Àr vardag eller fest. En sÀrskild favorit som förtjÀnar extra uppmÀrksamhet Àr vÄr Ella cape, som har förtrollat kvinnor vÀrlden över. Som ansvariga för den finstickade kollektionen ser vi fram emot att bygga vidare pÄ Ullas arv samtidigt som vi adderar vÄr personliga touch. Vi vill ocksÄ ta tillfÀllet i akt och tacka Ulla och Bengt för deras förtroende och vÀrdefulla kunskap.

Ulla Jacobsson Finstickade klÀder och stora favoriten Ella Cape i mÄnga fÀrger

Ella Cape i vacker turkos fÀrg av Ulla Jacobsson finstickade klÀder.

Ulla Jacobsson Design KlÀder - Fortsatt under Ulla Jacobssons egna regi

Det anrika varumĂ€rket Ulla Jacobsson KlĂ€der, grundat av Ulla Jacobsson och Bengt Åhman, bĂ€r pĂ„ en rik historia. Ulla, som Ă€r mycket mer Ă€n bara namnet bakom mĂ€rket, inledde sin karriĂ€r inom mode under 60-talet. Hon började med studier vid TillskĂ€rarakademin i Stockholm och fortsatte sedan vid NK:s Textilkammare. Ulla fortsĂ€tter att designa sina klĂ€der under eget varumĂ€rke, och ni kan upptĂ€cka hennes klassiskt stilrena och vackra kollektion hĂ€r: https://www.designullajacobsson.se.

Ulla Jacobsson DesignklÀder

Vi ser framemot denna resa tillsammans med er!

Vi ser fram emot att dela denna resa med er, vĂ„ra fantastiska kunder och Ă„terförsĂ€ljare, bĂ„de de vi kĂ€nner sedan tidigare och de som vi kommer att lĂ€ra kĂ€nna. Om ni har nĂ„gra önskemĂ„l om nya fĂ€rger, modeller eller kanske till och med nĂ„gra gamla favoriter ni vill se tillbaka – tveka inte att höra av er. Er erfarenhet och önskemĂ„l betyder mycket för oss.

Och glöm inte att anmÀla er till vÄrt nyhetsbrev! DÀr kommer ni att fÄ tillgÄng till exklusiva erbjudanden, senaste nytt, tips och inspiration. 

Varmt vÀlkomna till nÀsta kapitel av Ulla Jacobsson Finstickade klÀder!
Med varmaste hÀlsningar,
Petra Shara Stoor och Fredrik Fernlund 💜
Taggar: Nyheter

LĂ€mna en kommentar:

Observera att kommentarer mÄste godkÀnnas innan de publiceras